SIGNAL IDUNA Vezérügynök

Signal Iduna vezérképviselet

Baleset sajnos bárkit, bárhol, bármikor érhet. Egy balesetre nem lehet felkészülni, és a legtöbb esetben a legnagyobb biztonsági óvintézkedések ellenére is megtörténhet. A bekövetkezéséhez elég egy rossz mozdulat, egy pillanatnyi rossz döntés. És legyünk őszinték: mi magunk még sosem hibáztunk?

Amit tehetünk: mérsékeljük a balesetet okozó tényezőket, és felkészülünk a minél hatékonyabb megelőzésre. A SIGNAL IDUNA Biztosító által kínált balesetbiztosítási termékek ez utóbbit hivatottak megvalósítani.

Egy baleset bekövetkezése esetén a biztosítás szempontjából az a legfontosabb, hogy az anyagi terhet levegyük a károsult és hozzátartozói válláról, a minél gyorsabb felépülés érdekében.

Biztosítás köthető egyénekre és családokra egyaránt, sőt, mint felelős munkaadó a profittermelő munkavállalóit is biztosíthatja! Munkaadók és oktatási intézmények részére igen kedvező díjú csoportos biztosításainkat kínáljuk, melyek éppúgy 0–24 órás fedezetet nyújtanak, mint a magán balesetbiztosításaink.

Munkáltató által fizetett biztosítási díj adózása

Platina (Hivatkozás frissítve: 2024. 04. 10.)

X2000 (Hivatkozás frissítve: 2024. 04. 10.)

Testreszabott Védelem (Hivatkozás frissítve: 2024. 04. 10.)

Egy vállalkozás működésének egyik alapját a termelőeszközök jelentik. Ezért nagyon fontos ennek a védelme, és az ezek működéséből származó kockázatok mérséklése.

Sokan esnek abba a hibába, hogy nem megfelelően biztosítják azokat a vagyonelemeket, amelyek nélkül megszűnne a vállalkozás. Érdemes figyelni arra, hogy a cég tulajdonát képező termelőeszközöket ne könyv szerinti értéken biztosítsuk, hanem új beszerzési értéken.

Szintén hiba lehet az is, ha a vállalat csak az eszközeire köt biztosítást, viszont az azok megsemmisüléséből, illetve leállásából származó veszteségekre (pl. üzemszünet) nem.

Euromester (Hivatkozás frissítve: 2024. 04. 10.)

All Risks (Hivatkozás frissítve: 2024. 04. 10.)

Géptörés (Hivatkozás frissítve: 2024. 04. 10.)

Vállalkozói felelősségbiztosítás (Hivatkozás frissítve: 2024. 04. 10.)

A legismertebb autóbiztosítás a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) Ez a biztosítás – mint a felelősségbiztosítások általában – a károsultaknak térít, tehát a balesetben vétlen félnek nyújt kártérítést. Baleset okozása esetén a károkozó bonus-malus besorolása romlik, azaz többet kell fizetnie a kötelező biztosításért.

A másik nagy autóbiztosítási csoportba a casco tartozik. Ez a biztosítás a szerződő gépkocsijában keletkezett károkat téríti meg.

SIGNAL KGFB – Feltételek (Hivatkozás frissítve: 2024. 04. 10.)

SIGNAL CASCO – Feltételek (Hivatkozás frissítve: 2024. 04. 10.)

A unit-linked biztosítások esetében Ön döntheti el, hogy milyen eszközalapban termeljen hozamot a befizetett pénze. Ez nagyfokú rugalmasságot és szabadságot jelent, hiszen a terméket mindig az aktuális élethelyzetéhez, céljaihoz igazíthatja.

ELŐRELÁTÓ PROGRAM (Hivatkozás frissítve: 2024. 04. 10.)

SIGNAL JÖVŐÉRTÉK (Hivatkozás frissítve: 2024. 04. 10.)

SIGNAL IDUNA NYUGDÍJPROGRAM (Hivatkozás frissítve: 2024. 04. 10.)

A személybiztosításokon belül a biztosítási védelmet megtakarítás nélkül nyújtó szerződéseket kockázati életbiztosításnak nevezzük. A kockázati életbiztosítások a szerződésben rögzített események bekövetkezésekor fizetnek a kedvezményezettnek. Azoknak ajánljuk, akiknek a biztosítás megkötésével céljuk, hogy elhalálozásuk esetére gondoskodjanak szeretteikről; a hátramaradottak anyagi nehézségeit enyhítsék; segítsék őket a felmerülő nagyobb kiadásokban, legyen ez akár a megszokott életszínvonal fenntartása vagy a temetkezési költségek fedezése.

SIGNAL VÉDŐSZÁRNY (Hivatkozás frissítve: 2024. 04. 10.)

Novus Favonius Kft.

Szombathely, Vörösmarty utca 31/A.

Telefon: +36-94-511-170

info@novusfavonius.hu

LOG-IN

–––

Vezérügynök

Biztosításközvetítői nyilvántartási szám: 209060910715

Free Joomla! template by L.THEME