SIGNAL IDUNA Vezérügynök

Signal Iduna vezérképviselet

Befektetéses élet- és nyugdíjbiztosítások

A unit-linked biztosítások esetében Ön döntheti el, hogy milyen eszközalapban termeljen hozamot a befizetett pénze. Ez nagyfokú rugalmasságot és szabadságot jelent, hiszen a terméket mindig az aktuális élethelyzetéhez, céljaihoz igazíthatja.

ELŐRELÁTÓ PROGRAM (Hivatkozás frissítve: 2024. 04. 10.)

SIGNAL JÖVŐÉRTÉK (Hivatkozás frissítve: 2024. 04. 10.)

SIGNAL IDUNA NYUGDÍJPROGRAM (Hivatkozás frissítve: 2024. 04. 10.)

 

ELŐRELÁTÓ PROGRAM

 • Az Előrelátó Program segítségével megtakarításai olyan neves, nagy múltú alapkezelők 12 alapjában gyarapodhatnak, mint az Amundi és a Hold alapkezelők.
 • A felkínált alapokból Ön kockázatvállalási hajlandóságának megfelelően szabadon választhatja ki, hogy hova helyezi pénzét.
 • Amennyiben Ön nem mozog biztonságosan a pénzügyek világában, választhat előre összeállított portfólióink közül – Óvatos, Mérsékelt, Lendületes –, melyek optimalizálhatják a kockázat- és hozamszinteket.
 • Az Előrelátó Program maximális rugalmasságot kínál az Ön számára, hiszen éppen aktuális élethelyzetének, likviditási igényeinek megfelelően a szerződés során bármikor befizetéseket helyezhet el eseti számláján, vagy szükség esetén felvehet onnan pénzt.
 • A befektetések módosításával kapcsolatban Társaságunk nem számít fel költséget, így Ön a tartam során bármikor, térítésmentesen módosíthatja befektetéseit aktuális élethelyzetének megfelelően.

 

Kinek ajánljuk?

Az Előrelátó Program nagyszerű biztosítás azok számára, akik közép és hosszú távú céljaik eléréséhez szeretnének megfelelő pénzügyi alapot biztosítani. Ilyen lehet például a nyugdíjcélú megtakarítás, gyermekei jövőjének biztosítása, de akár egy lakásvásárlás is.

 

Bónuszok

Díjnagyság szerinti bónusz

A biztosító 300 000 Ft éves díj felett a befizetett díj 1%-át bónusz befektetési egységek formájában befekteti és a 10. biztosítási évtől bónuszjóváírások formájában fokozatosan hozzáférhetővé teszi a szerződő számára.

Díjfizetési mód szerinti bónusz

Abban az esetben, ha a szerződő a biztosítási díjat inkasszó vagy átutalás formájában rendezi, a biztosító a befizetett díj további 1%-át bónusz befektetési egységek formájában befekteti és a 10. biztosítási évtől bónuszjóváírások formájában fokozatosan hozzáférhetővé teszi a szerződő számára.

Öngondoskodási bónusz

A biztosító az elvont szerződéskötési költségből a 37. hónapot követően bónusz befektetési egységeket vásárol és azokat a 10. biztosítási évtől bónuszjóváírások formájában fokozatosan hozzáférhetővé teszi a szerződő számára.

Hozamjóváírási bónusz

A biztosító az alapkezelőkkel kötött megállapodás alapján a befektetés kezelése után járó többletjuttatást bónusz formájában visszajutatja, amely - a jóváírást követően - a szerződő megtakarításait gyarapítja.

 

SIGNAL JÖVŐÉRTÉK

 • A számlát egyszeri, minimum 200.000-Ft-os befizetéssel nyithatja meg.
 • A futamidőt rugalmasan pénzügyi terveihez igazíthatja.
 • Lehetősége van eseti díjak befizetésére, melyet a biztosító külön számlán(ákon) tart nyilván.
 • A SIGNAL JÖVŐÉRTÉK portfóliói neves alapkezelők már legalább 10 éve működő, jól teljesítő alapjait tartalmazzák. A termékhez ingyenes startégia kapcsolódik.
 • A biztosító az eszközalapok közötti áthelyezésekért nem számít fel költséget.
 • Lehetőség van rendszeres pénzkivonásra - számlája megszüntetése nélkül - megtakarítása terhére.
 • 500 000 Ft értékű baleseti halál esetére szóló védelem, melynek díja 500 Ft/év.

 

Kinek ajánljuk?

A SIGNAL JÖVŐÉRTÉK biztosítást azoknak ajánljuk, akik nem szeretnék fix futamidőre befektetni megtakarításaikat, mégis rugalmas lehetőséget keresnek.

 

Bónuszok

Hozamjóváírási bónusz

A számlákon befektetésre kerülő összegek aktuális értékének 0,35-1%-át írjuk jóvá az ügyfél főszámláján és/vagy eseti számláján a kiválasztott befektetési alapok függvényében.

 

SIGNAL IDUNA NYUGDÍJPROGRAM

 • Meghatározott időtartamra köthető, rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás
 • A biztosított 18-55 éves korú személy lehet
 • Ingyenes a stratégiaválasztás és befektetési egység-áthelyezés
 • A biztosító a szerződés kezdetétől bónusz egységek jóváírásával járul hozzá megtakarításához
 • A biztosításra a befizetett díj 20%-ával megegyező adójóváírást vehet igénybe – legfeljebb évi 130 000Ft-ot
 • A termék mindenben megfelel az MNB etikus biztosítókról megfogalmazott elvárásainak.

 

Számlák és Bónuszok

A SIGNAL IDUNA NYUGDÍJPROGRAM lojalitási számlát tartalmaz. A számla feltöltése a szerződés kezdetétől a szerződés megszűnéséig lehetséges.

 • Díjnagyság szerinti bónusz:
  A biztosító 300 000 Ft éves díj felett a befizetett díj 1%-át bónuszjóváírások formájában visszajuttatja a szerződőnek.
 • Díjfizetési mód szerinti bónusz:
  Ha a szerződő a biztosítási díjat inkasszó vagy átutalás formájában rendezi, a biztosító a befizetett díj további 1%-át bónuszjóváírások formájában visszajuttatja a szerződőnek.
 • Öngondoskodási bónusz:
  A biztosító az elvont szerződéskötési költség teljes egészét a 3. évet követően bónuszjóváírások formájában visszajuttatja a szerződőnek, legalább 20 éves biztosítási tartam esetén.
 • Hozamjóváírási bónusz:
  A számlákon befizetésre kerülő összegek aktuális értékének 0,35-1%-át írjuk jóvá az ügyfél főszámláján és/vagy eseti, illetve adójóváírási számláján a kiválasztott befektetési alapok függvényében.

 

Megbízható alapkezelők, kitűnő portfóliók és stratégiák

A portfóliók neves, megbízható alapkezelők alapjait tartalmazzák. A szerződéshez ingyenes stratégiát igényelhet, amivel befektetéseit menedzselheti.

Novus Favonius Kft.

Szombathely, Vörösmarty utca 31/A.

Telefon: +36-94-511-170

info@novusfavonius.hu

LOG-IN

–––

Vezérügynök

Biztosításközvetítői nyilvántartási szám: 209060910715

Free Joomla! template by L.THEME