SIGNAL IDUNA Vezérügynök

Signal Iduna vezérképviselet

Pályázat

Nyitott pozíciók: 2 db

 

1. Call center operátor (telefonos előhívó/értékesítő)

Érettségizett, hosszú távon tanulási hajlandósággal is rendelkező (vagy diplomás) kollégát keresünk biztosítási feladatok ellátására és termékek értékesítésére.
4-5-6 órás alkalmazotti státuszt, teljesítmény utáni bónuszt és éves prémiumot fizetünk. Céges mobiltelefont és rugalmas munkavégzést (home office) is biztosítunk.
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal és bérigény megjelölésével a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen lehet.

 

2. Vagyonbiztosítási üzletkötő

Diplomával és több éves céges vagyonbiztosítási területen szerzett tapasztalattal keresünk (akár nyugdíjas, vagy másodállásos) kollégát vagyonbiztosítási termékeink kiajánlásához kiemelt cégek számára. Teljesítményarányos munkabért, céges irodahasználatot, alkalmanként céges autót, rugalmas munkaidő-beosztást is tudunk biztosítani.
Fényképes önéletrajzot – referenciákkal együtt – a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.-ra várunk.

Novus Favonius Kft.

Szombathely, Vörösmarty utca 31/A.

Telefon: +36-94-511-170

info@novusfavonius.hu

LOG-IN

–––

Vezérügynök

Biztosításközvetítői nyilvántartási szám: 209060910715

Free Joomla! template by L.THEME