SIGNAL IDUNA Vezérügynök

Signal Iduna vezérképviselet

Referenciák

 •   Cz-Axis Kft.

Társaságunk 2010-ben alakult Dunaújvárosban.
Fő tevékenységeink: raktárépítés és azok teljes körű felújítása; ipari és mezőgazdasági épületek, gyártócsarnokok, illetve új ipari létesítmények generál kivitelezése.
Megbízható és magas szaktudással rendelkező szakembergárdával és folyamatosan bővülő eszközparkkal állunk megbízóink rendelkezésére.
Mára a régiónkban elértük azt, hogy a dunaújvárosi, illetve a környékbeli csarnokok nagy része cégünk kivitelezésében készül el, illetve újul meg.

 

 •   Energiatudatos Otthon Kft.

Az Energiatudatos Otthon Kft. 2013 februárjában kezdte meg működését Pécsett. Cégünk fő profilja műanyag nyílászárók gyártása és kereskedelme. A kiváló alapanyagoknak és a modern technikával felszerelt üzemünknek köszönhetően magas minőségű nyílászárókat kínálunk, melyek megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak. Termékcsaládunk, az ETO ablakrendszer kiváló minősége és rövid határidejű gyártása fejlett gyártástechnológiánknak, a rendszeres tesztelésnek és a folyamatos fejlesztésnek köszönhető.

 

 •   EnerGo Investment Kft.

Cégünk 1999-ben alakult, műszaki cikkek kereskedelmét folytattuk. Majd 2009-ben megismerkedtünk a megújuló energiában rejlő lehetőségekkel, s elkezdtük a napelemes rendszerek telepítését szakképzett kollégáinkkal. 2011-től már országosan végzünk telepítéseket, megrendelőink magánszemélyeken kívül társasházak, cégek és önkormányzatok. 10 év tapasztalat, több mint 2200 telepítés, szakértelem és minőségi termékek.

 

 •   Kósa-Therm Kft.

A Társaság azzal a céllal került létesítésre, hogy a Megrendelőink által elvárt magas szintű műszaki színvonalat egyesítse a kor technikai fejlődésével és a technikai adatságokkal, gépészeti – és főleg komplex épületgépészeti – területen, ezáltal Ügyfeleink minden nemű igényeit kielégítse.
A Társaság vezetői, a magas műszaki színvonal elérése érdekében, folyamatosan figyelik az épületgépészetben és az energetikában az aktuális trendeket és a technológia fejlődést. Minden partnerünknek a lehető legkorszerűbb és legjobb minőségű munkát kívánjuk elkészíteni, amely a Megrendelőink igényeinek teljes mértékben megfelel.

 

 •   RAJOS Kft.

Cégünk 1997-ben alakult családi vállalkozásként. Az azóta folytatott lelkiismeretes munka és a folyamatos fejlesztések eredményeként mára 26 főt foglalkoztató kisvállalat lettünk. Tíz teherautóval Komárom-Esztergom megye, Budapest és a Pest megyei agglomeráció területén szállítunk. Alaptevékenységünk a szikvízkészítés, és az egyre népszerűbb ballonos víz palackozás, valamint a hozzá tartozó vízadagolók üzemeltetése. Büszkén mondhatjuk, hogy termékünk, a SZIKVÍZ – ismertebb nevén szódavíz – HUNGARIKUM!

 

 •   Rekord-Nyílászáró Nyugat Kft.

A Rekord-Nyílászáró Nyugat Kft. 2010 márciusában kezdte meg működését az ország délnyugati sarkában elhelyezkedő Nagykanizsán. Cégünk fő profilja műanyag nyílászárók gyártása és kereskedelme. A kiváló alapanyagoknak és a modern technikával felszerelt üzemünknek köszönhetően magas minőségű nyílászárókat kínálunk, melyek megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak. Termékcsaládunk, a Rekord ablakrendszer kiváló minősége és rövid határidejű gyártása fejlett gyártástechnológiánknak, a rendszeres tesztelésnek, és folyamatos fejlesztésnek köszönhető.

 

 •   Solidsteel Kft.

A Solidsteel Kft.-t 2011-ben alapítottuk családi vállalkozásként. Cégünk tevékenységi köre az egyedi és kis sorozatban gyártott gépalkatrészek, szerszámok és készülékek, valamint célgépek tervezése, gyártása. Gyártó és kivitelező profilunk magában foglalja a CNC és hagyományos technológiával történő esztergálást, marást, köszörülést, szikraforgácsolást, szerszámkészítést, egyedi forgácsolt alkatrészek előállítását. Hazai és nemzetközi piacra egyaránt gyártunk. Fő partnereink multinacionális vállalatok.

  

 •   Soulum Factory Kft.

Cégünk 2011-ben alakult, több évtizedes faipari gyakorlatra alapozva. Ma már több mint 3000 m²-en, modern üzemcsarnokokban, profi megmunkálógépekkel gyártunk padlótermékeket. Kizárólag Magyarországon termelt tölgyekből dolgozunk. Büszkék vagyunk a tudásunkra, a munkakörülményekre, a hangulatra. Elégedettek vagyunk, hogy világszerte mutatkozik igény a termékeinkre.

  

 • SZILÁGYI 2010 TRANS Kft.

 

 •   VARIA Kft.

A VARIA Kft. 1991-ben alakult családi vállalkozás, amely az elsődleges faipari szegmensben fűrészárugyártással foglalkozik.
A gondosan megválogatott, minőségi alapanyagokon túl a cégvezetők sok évtizedes faipari tapasztalata, szakmai igényessége, szakképzett munkatársaink lelkiismeretes munkája, valamint korszerű gépparkunk biztosítják munkánk mindenkori magas színvonalát. Ennek eredményeként hosszú évek óta vagyunk biztos résztvevői az európai piacnak: termékeink 90%-a exportra, 10%-a hazai felhasználásra kerül.

 

 •   Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány

A lassan 20 éves múltra visszatekintő Jégcsarnok többszöri bezárás és újranyitás után végre értő kezekbe került, hiszen a Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány az elmúlt években mint tulajdonló és működtető már bizonyította, hogy – igaz, rendkívüli erőfeszítéssel, de – karöltve a szülőkkel, az önkormányzattal és a támogatókkal, mindenki megelégedésére tudja működtetni ezen létesítményt. Az Alapítvány feladata a TAO-programnak köszönhető támogatások elnyerése, hatékony felhasználása. Büszkék vagyunk, hogy intézményünk folyamatos fejlődésben van, a sportban is évről évre jobb eredményeket érünk el.

Novus Favonius Kft.

Szombathely, Vörösmarty utca 31/A.

Telefon: +36-94-511-170

info@novusfavonius.hu

LOG-IN

–––

Vezérügynök

Biztosításközvetítői nyilvántartási szám: 209060910715

Free Joomla! template by L.THEME