Signal Iduna Vezérügynök

Signal Iduna vezérképviselet

2008 óta sikerrel alkalmazott értékesítési technika. Az  ügyfeleket telefonon keressük meg olyan termékekkel, amelyekkel kiválóan kiegészíthetik már meglévő szerződéseiket, pl. életbiztosítással rendelkező ügyfélnek kézenfekvő lehet baleset-biztosítás megkötése is. Speciális technikánk révén ügyfeleink otthonukban intézhetik szerződésük megkötését.

Munkatársaink felkészültsége garancia a hatékony munkára és a magas színvonalú ügyfél-elégedettség elérésére. A telefonos értékesítők a Novus Favonius Kft. szombathelyi központjából hangszigetelt, légkondicionált, egyedi kialakítású munkahelyekről hívják az ügyfeleket.

Elérhetőségek

Telefon: +36-94-511-170, +36-70-634-3511

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Minőségi szolgáltatást nyújtó munkatársaink közel két évtizede dolgoznak biztosításközvetítőként, komoly eredményekkel. Stratégiai célkitűzésünk, hogy hosszú távon megoldjuk ügyfeleink biztosítási védelmét, legyen szó akár lakás- vagy gépjármű-biztosításról, akár személybiztosítási védelemről – gondoskodásról illetve öngondoskodásról.

Minőséget a mennyiség előtt! Ezzel a jelszóval illetnénk munkánkat, és ennek jegyében keresünk további munkatársakat, akiktől nem áll távol a biztosítási üzletkötés.

A Novus Favonius Kft. jelentős részt vállal – a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. banki üzletágával együttműködésben – a takarékszövetkezeti értékesítés szervezésében, támogatásában: napjainkra 11 Takarékszövetkezet 172 kirendeltségével tartunk szoros kapcsolatot, elősegítve ügyfélkörük korrekt kiszolgálását.

A közismert szlogen, a „bank és biztosítás” nagyon jól kifejezi, hogy ez a két pénzügyi alapszolgáltatás ma már végérvényesen egymásra talált. Minden pénzintézet rendelkezik olyan biztosítói kapcsolatrendszerrel, amely biztosítja számára azt a termékválasztékot, amelyre az értékesítési tevékenység során igény merül fel, vagy amely termékek értékesítésében üzleti lehetőséget látnak.

A takarékszövetkezetek és a SIGNAL IDUNA Biztosító együttműködése több mint 10 éves múltra tekint vissza; napjainkra már 100-nál is több takarékszövetkezet kötött együttműködési megállapodást a SIGNAL IDUNA-val. A kezdeti „alaptermék”, a kölcsönfedezeti élet- és rokkantbiztosítás mellett mindjobban kiteljesedett a különböző élet-, baleset-, vagyon- és gépjármű-biztosítások közvetítése.

Novus Favonius Kft.

Szombathely, Vörösmarty utca 31/A.

Telefon: +36-94-511-170

info@novusfavonius.hu

LOG-IN

–––

Vezérügynök

Biztosításközvetítői nyilvántartási szám: 209060910715

Free Joomla! template by L.THEME