2008 óta sikerrel alkalmazott értékesítési technika. Az  ügyfeleket telefonon keressük meg olyan termékekkel, amelyekkel kiválóan kiegészíthetik már meglévő szerződéseiket, pl. életbiztosítással rendelkező ügyfélnek kézenfekvő lehet baleset-biztosítás megkötése is. Speciális technikánk révén ügyfeleink otthonukban intézhetik szerződésük megkötését.

Munkatársaink felkészültsége garancia a hatékony munkára és a magas színvonalú ügyfél-elégedettség elérésére. A telefonos értékesítők a Novus Favonius Kft. szombathelyi központjából hangszigetelt, légkondicionált, egyedi kialakítású munkahelyekről hívják az ügyfeleket.

Elérhetőségek

Telefon: +36-94-511-170, +36-70-634-3511

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Minőségi szolgáltatást nyújtó munkatársaink közel két évtizede dolgoznak biztosításközvetítőként, komoly eredményekkel. Stratégiai célkitűzésünk, hogy hosszú távon megoldjuk ügyfeleink biztosítási védelmét, legyen szó akár lakás- vagy gépjármű-biztosításról, akár személybiztosítási védelemről – gondoskodásról illetve öngondoskodásról.

Minőséget a mennyiség előtt! Ezzel a jelszóval illetnénk munkánkat, és ennek jegyében keresünk további munkatársakat, akiktől nem áll távol a biztosítási üzletkötés.

A Novus Favonius Kft. jelentős részt vállal – a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. banki üzletágával együttműködésben – a takarékszövetkezeti értékesítés szervezésében, támogatásában: napjainkra 11 Takarékszövetkezet 172 kirendeltségével tartunk szoros kapcsolatot, elősegítve ügyfélkörük korrekt kiszolgálását.

A közismert szlogen, a „bank és biztosítás” nagyon jól kifejezi, hogy ez a két pénzügyi alapszolgáltatás ma már végérvényesen egymásra talált. Minden pénzintézet rendelkezik olyan biztosítói kapcsolatrendszerrel, amely biztosítja számára azt a termékválasztékot, amelyre az értékesítési tevékenység során igény merül fel, vagy amely termékek értékesítésében üzleti lehetőséget látnak.

A takarékszövetkezetek és a SIGNAL IDUNA Biztosító együttműködése több mint 10 éves múltra tekint vissza; napjainkra már 100-nál is több takarékszövetkezet kötött együttműködési megállapodást a SIGNAL IDUNA-val. A kezdeti „alaptermék”, a kölcsönfedezeti élet- és rokkantbiztosítás mellett mindjobban kiteljesedett a különböző élet-, baleset-, vagyon- és gépjármű-biztosítások közvetítése.

Novus Favonius Kft.

Szombathely, Vörösmarty utca 31/A.

Telefon: +36-94-511-170

info@novusfavonius.hu

LOG-IN

–––

Vezérügynök

Biztosításközvetítői nyilvántartási szám: 209060910715

Free Joomla! template by L.THEME