Signal Iduna Vezérügynök

Signal Iduna vezérképviselet

Baleset-biztosítások

Baleset sajnos bárkit, bárhol, bármikor érhet. Egy balesetre nem lehet felkészülni, és legtöbb esetben a legnagyobb biztonsági óvintézkedések ellenére is megtörténhet. Amit tehetünk: mérsékeljük a balesetet okozó tényezőket, és felkészülünk a minél nagyobb kárenyhítésre. A SIGNAL IDUNA Biztosító által kínált baleset-biztosítási termékek ez utóbbit hivatottak megvalósítani.

Egy baleset bekövetkezése esetén a biztosítás szempontjából az a legfontosabb, hogy az anyagi terhet levegyük a károsult és hozzátartozói válláról, a minél gyorsabb felépülés érdekében.

Biztosítás köthető egyénekre és csoportokra egyaránt. Munkaadók és oktatási intézmények részére igen kedvező díjú csoportos biztosításainkat kínáljuk, melyek fedezetet nyújtanak a munkaidő időtartamára.

 

Az alapbiztosítás elemei:

 • Baleseti halál

A biztosított baleseti eredetű elhalálozása esetén a biztosító a szerződésben meghatározott összeget fizeti ki.

 

 • Baleseti rokkantság

A biztosító a szerződésben meghatározott biztosítási összegnek a rokkantsági foknak megfelelő százalékát fizeti ki.

 

 • Baleseti progresszív rokkantság

A biztosító a biztosítási összegnek a feltételben meghatározott százalékát fizeti ki. A biztosító 50% feletti rokkantság esetén az 50%-on felüli rész ötszörösét fizeti ki.

 

Választható kiegészítő biztosítási szolgáltatások (65 éves korig, kivéve A1970):

 • Baleseti kórházi napidíj (A1910)

Minden, baleset miatt kórházban töltött napra a szerződésben meghatározott napidíjat fizet a biztosító, maximum 185 napra.

 

 • Baleseti plasztikai műtéti térítés (A1920)

A baleseti sérülések hátrányos következményeinek megszüntetése érdekében – számla ellenében – maximálisan a szerződésben meghatározott összeget téríti meg a biztosító. A balesettől számított 3 éven belüli műtét(ek)re vonatkozik a fedezet.

 

 • Csonttörés esetén nyújtandó szolgáltatás (A1930)

Csonttörések esetén a szerződésben meghatározott egyszeri, azonnali kártérítést nyújt a biztosító; nincs kizárva az orr- és ujjcsonttörés sem.

 

 • Égési sérülési térítés (A1935)

Az égési sérülés súlyossága és a sérült testfelület nagysága alapján a biztosítási összegnek a szerződésben meghatározott százalékát fizeti ki a biztosító, egy biztosítási évben maximum a biztosítási összeg kétszeresét.

 

 • Baleseti költségtérítés (A1940)

A gyógyulással, gyógykezeléssel kapcsolatos, számlával igazolt költségeket téríti meg a biztosító: a segédeszközök, a gyógyszerek, a szállítás költségeit, illetve a rehabilitációs költségeket.

 

 • Baleseti műtéti térítés (A1960)

A műtétek besorolása alapján a biztosítási összeg 25, 50, 100 vagy 200 százalékát fizeti ki a biztosító. A fedezet a szerződés hatálya alatt bekövetkező balesetnél 1 éven belül elvégzett műtétekre is vonatkozik.

 

 •  Baleseti keresőképtelenségi térítés (A1970)

A baleset napjától számított 2 éven belüli keresőképtelen napokra térít a biztosító, 2 éven belül maximum 180 napra. Az öregségi, ill. rokkantnyugdíjjal, valamint 67%-os munkaképesség-csökkenéssel megszűnik.

 

 • Baleseti gyógyulási támogatás (A1980)

A baleset napjától számított 2 éven belüli kórházi ápolás és/vagy műtét esetén a szerződésben meghatározottak szerint térít a biztosító; évente legfeljebb a biztosítási összeg 15-szörösét fizeti ki.

 

 • Közúti közlekedési baleseti halál esetén nyújtandó térítés (A1990)

A biztosított közúti közlekedési baleseti eredetű elhalálozása esetén a biztosító a szerződésben meghatározott összeget fizeti ki.

 

 • Közúti közlekedési baleseti rokkantság esetén nyújtandó térítés (A1995)

A biztosító a szerződésben meghatározott biztosítási összegnek a közúti közlekedési baleseti rokkantság fokának megfelelő százalékát fizeti ki.

Novus Favonius Kft.

Szombathely, Vörösmarty utca 31/A.

Telefon: +36-94-511-170

info@novusfavonius.hu

LOG-IN

–––

Vezérügynök

Biztosításközvetítői nyilvántartási szám: 209060910715

Free Joomla! template by L.THEME