Signal Iduna Vezérügynök

Signal Iduna vezérképviselet

Banki divízió

A Novus Favonius Kft. jelentős részt vállal – a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. banki üzletágával együttműködésben – a takarékszövetkezeti értékesítés szervezésében, támogatásában: napjainkra 11 Takarékszövetkezet 172 kirendeltségével tartunk szoros kapcsolatot, elősegítve ügyfélkörük korrekt kiszolgálását.

A közismert szlogen, a „bank és biztosítás” nagyon jól kifejezi, hogy ez a két pénzügyi alapszolgáltatás ma már végérvényesen egymásra talált. Minden pénzintézet rendelkezik olyan biztosítói kapcsolatrendszerrel, amely biztosítja számára azt a termékválasztékot, amelyre az értékesítési tevékenység során igény merül fel, vagy amely termékek értékesítésében üzleti lehetőséget látnak.

A takarékszövetkezetek és a SIGNAL IDUNA Biztosító együttműködése több mint 10 éves múltra tekint vissza; napjainkra már 100-nál is több takarékszövetkezet kötött együttműködési megállapodást a SIGNAL IDUNA-val. A kezdeti „alaptermék”, a kölcsönfedezeti élet- és rokkantbiztosítás mellett mindjobban kiteljesedett a különböző élet-, baleset-, vagyon- és gépjármű-biztosítások közvetítése.

Novus Favonius Kft.

Szombathely, Vörösmarty utca 31/A.

Telefon: +36-94-511-170

info@novusfavonius.hu

LOG-IN

–––

Vezérügynök

Biztosításközvetítői nyilvántartási szám: 209060910715

Free Joomla! template by L.THEME