Signal Iduna Vezérügynök

Signal Iduna vezérképviselet

Klasszikus életbiztosítások

A személybiztosításokon belül a biztosítási védelmet megtakarítás nélkül nyújtó szerződéseket kockázati életbiztosításnak nevezzük. A kockázati életbiztosítások a szerződésben rögzített események bekövetkezésekor fizetnek a kedvezményezettnek. 

Azoknak ajánljuk, akiknek a biztosítás megkötésével céljuk, hogy elhalálozásuk esetére gondoskodjanak szeretteikről; a hátramaradottak anyagi nehézségeit enyhítsék; segítsék őket a felmerülő nagyobb kiadásokban, legyen az akár a megszokott életszínvonal fenntartása vagy a temetkezési költségek fedezése. Ezen módozatokban a biztosított elhalálozása esetén a biztosító a biztosítási összeget azonnal kifizeti a kedvezményezettnek.

A kockázati életbiztosítás is tartalmazhat kiegészítő biztosításokat, melyek baleset, betegség esetén a biztosítottnak nyújtanak szolgáltatást. A leggyakoribb kiegészítő biztosítások: baleseti rokkantság; kórházi napi díj; műtéti térítés; TB I-II, illetve TB III. rokkantság esetén egyszeri térítés.

 

Sokkal gyakoribbak a vegyes típusú életbiztosítások. Ilyen szerződésnél a biztosító a biztosított(ak) halálakor, vagy az előre rögzített lejárati időpontban teljesít szolgáltatást, tehát a biztosított életben léte esetén lejáratkor van kifizetés. Ezért a futamidőt valamilyen megtakarítási célhoz igazítják az ügyfelek, ami lehet akár a gyermekről való gondoskodás; taníttatási költségekre előtakarék; vagy segítség az önálló életkezdéshez. Vegyes típusú életbiztosításaink közül legnépszerűbbek az Elixír és a Duett módozatok.

Sajátos termékeink, a Testamentum és Memento egész életre szóló, elsősorban kegyeleti biztosítások, tehát a temetkezés költségei alól mentesítik a hozzátartozókat.

Novus Favonius Kft.

Szombathely, Vörösmarty utca 31/A.

Telefon: +36-94-511-170

info@novusfavonius.hu

LOG-IN

–––

Vezérügynök

Biztosításközvetítői nyilvántartási szám: 209060910715

Free Joomla! template by L.THEME