Signal Iduna Vezérügynök

Signal Iduna vezérképviselet

Szolgáltatásaink

A Novus Favonius Kft. stratégiai partnere a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. Kollégáink már 1993 óta a SIGNAL IDUNA Biztosító rendkívül piacképes termékeivel szolgálták ki ügyfeleik biztosítási igényeit.

A SIGNAL IDUNA Csoport Németország egyik legnagyobb biztosítási konszernje, amely már 110 éve van jelen a németországi piacon és a 10 legnagyobb biztosítási konszern közé tartozik. A cégcsoport mögött több mint 13 millió biztosított ügyfél és szerződés áll és 2015-ben a bruttó díjbevétel 5,55 milliárd eurót tett ki, amely összeg többszöröse az egész magyar biztosítási piac díjbevételének.

A SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. 1993 óta működik a hazai piacon. Kompozit biztosítóként élet-, baleset-, gépjármű-, lakossági és vállalkozói vagyonbiztosítást kínál ügyfeleinek. Dinamikus fejlődésének köszönhetően díjbevételét tekintve bekerült a 10 legnagyobb hazai biztosító közé. www.signal.hu

Biztosítási tanácsadásuk során kollégáink az ügyfél igényeire koncentrálva állítják össze a megfelelő védelmet nyújtó biztosítási ajánlatot. Célunk, hogy ügyfeleink hosszú távon velünk maradjanak, ill. visszatérjenek hozzánk, ha újabb igényük alakul ki, vagy változtak a körülményeik (pl. bővült a család).

A SIGNAL IDUNA széles termékpalettája lehetőséget ad arra, hogy mindenkinek igényei szerint, modulrendszerben állítsuk össze biztosítási védelmét, legyen szó akár személy-, akár vagyonbiztosításról.

Novus Favonius Kft.

Szombathely, Vörösmarty utca 31/A.

Telefon: +36-94-511-170

info@novusfavonius.hu

LOG-IN

–––

Vezérügynök

Biztosításközvetítői nyilvántartási szám: 209060910715

Free Joomla! template by L.THEME