Signal Iduna Vezérügynök

Signal Iduna vezérképviselet

Gépjármű-biztosítások

A legismertebb autóbiztosítás a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) Ez a biztosítás – mint a felelősségbiztosítások általában – a károsultaknak térít, tehát a balesetben vétlen félnek nyújt kártérítést. Baleset okozása esetén a károkozó bonus-malus besorolása romlik, azaz többet kell fizetnie a kötelező biztosításért.

A másik nagy autóbiztosítási csoportba a casco tartozik. Ez a biztosítás a szerződő gépkocsijában keletkezett károkat téríti meg, illetve lopás esetén is szolgáltatást nyújt.

A SIGNAL CASCO előnyei az Ön számára:

 • A légkondicionáló berendezést (klímát), és az ún. „aktív biztonsági berendezéseket” nem pótdíjazzuk.

Tehát nem kell az alapdíjon felül felárat fizetnie a klímaberendezésre, a légzsákokra, az ABS berendezésre, a kipörgésgátlóra, a menetstabilizációs vagy fékerőelosztó rendszerrel felszerelt autókra (ezek szériafelszereltségként már a legtöbb autóban megtalálhatóak).

 • Helyreállítás esetén nincs avultatás!

Azaz új értéken (avulásmentesen) történik a kár megtérítése, ha az autó még gazdaságosan javítható, és nem lesz totálkáros. Az új értéken történő térítés valójában azt jelenti, hogy a biztosítónak benyújtott javítási számlát a biztosító kifizeti, és nem von le avulás címén a gépjármű korától és állapotától függően 20-30%-ot, vagy akár többet.

 

 • Hűséges ügyfeleinknek előnyös hűségbónusz kedvezmények!

Hűséges ügyfeleink már a második évtől (a második biztosítási időszaktól) 5% kedvezményben részesülnek a CASCO díjából. Ráadásul két év elteltével a hűségbónusz mértéke már 15%. A maximális kedvezmény 50%.

 

 • Csökkentett önrészek zárak és ablaküvegek javítása esetén!

  Csak a szerződésben meghatározott százalékos önrészesedést vonja le társaságunk a kártérítés összegéből, ha egy káresemény kapcsán a szolgáltatás kizárólag
  • a jármű zárainak, ill. lopás elleni védelmének kármegelőzési célú (lopási kísérletet követően szükségessé vált) javítási, átkódolási költségére;
  • a jármű első és hátsó szélvédőjének és/vagy oldalsó ablaküvegeinek javítási vagy kicserélési költségére terjed ki.

 

 • A zárak, kulcsok cseréjének, átkódolásának költségét 50%-ban térítjük.

Társaságunk megtéríti a káresemény során sérült, illetve a kulcsok elvesztése, ellopása, megrongálódása, megsemmisülése, használhatatlanná válása miatti kármegelőzés céljából a társaságunk által előírt részleges vagy komplett zárgarnitúra-csere költségének – önrész levonása nélkül számított – 50%-át, de kizárólag abban az esetben, ha a megnevezett alkatrészek beszerzése és beszerelése az adott járműtípusnak megfelelő magyarországi márkaszervizben történt, és ezt számlával igazolják.

 

 • Nagy kedvezmények inkasszó (csoportos beszedési megbízás) és éves díjfizetés esetén.

Az éves gyakorisággal és inkasszóval fizető ügyfeleink 15% kedvezményt kapnak. A csoportos beszedési megbízással fizető ügyfeleink számára 5% kedvezményt nyújtunk.

 

 • A használt autók szemléjének költségét társaságunk viseli.

Kockázatvállalási politikánk alapján a szemlekötelesnek minősített gépjárművek szemléjének költségét társaságunk viseli. A szemléket négy független, országos lefedettséggel rendelkező szakértő cég munkatársai végzik az ügyféllel egyeztetett helyszínen.

 

 • Baleset-biztosítási szolgáltatások is igényelhetőek a casco szolgáltatás mellé.

A SIGNAL CASCO biztosítás alapszolgáltatásai mellett kedvezményes áron baleset-biztosítási szolgáltatásokat is nyújtunk a gépjárműben utazók részére. A szolgáltatás a gépjárműben ülők halálára, vagy 50%-ot elérő, maradandó egészségkárosodására terjed ki.

 

 • Poggyászkárok megtérítése a CASCO szerződés keretein belül.

A SIGNAL CASCO biztosítás alapszolgáltatásai mellett kedvezményes áron poggyászbiztosítást is kínálunk ügyfeleink részére.

Novus Favonius Kft.

Szombathely, Vörösmarty utca 31/A.

Telefon: +36-94-511-170

info@novusfavonius.hu

LOG-IN

–––

Vezérügynök

Biztosításközvetítői nyilvántartási szám: 209060910715

Free Joomla! template by L.THEME