Signal Iduna Vezérügynök

Signal Iduna vezérképviselet

A legismertebb autóbiztosítás a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) Ez a biztosítás – mint a felelősségbiztosítások általában – a károsultaknak térít, tehát a balesetben vétlen félnek nyújt kártérítést. Baleset okozása esetén a károkozó bonus-malus besorolása romlik, azaz többet kell fizetnie a kötelező biztosításért.

A másik nagy autóbiztosítási csoportba a casco tartozik. Ez a biztosítás a szerződő gépkocsijában keletkezett károkat téríti meg, illetve lopás esetén is szolgáltatást nyújt.

A SIGNAL CASCO előnyei az Ön számára:

 • A légkondicionáló berendezést (klímát), és az ún. „aktív biztonsági berendezéseket” nem pótdíjazzuk.

Tehát nem kell az alapdíjon felül felárat fizetnie a klímaberendezésre, a légzsákokra, az ABS berendezésre, a kipörgésgátlóra, a menetstabilizációs vagy fékerőelosztó rendszerrel felszerelt autókra (ezek szériafelszereltségként már a legtöbb autóban megtalálhatóak).

Az életbiztosítások legnépszerűbb típusát a befektetési egységekhez kötött, unit-linked biztosítások alkotják. A unit-linked biztosítások esetében az ügyfél maga döntheti el, hogy milyen eszközalapban termeljen hozamot a befizetett pénze. Tehát nagyfokú rugalmasságot és szabadságot biztosít ez a típusú termék, mert nemcsak a fizetés módját (egyszeri vagy folyamatos díjat), a fizetés periódusát (havi, negyedéves, féléves, éves díjfizetés, valamint eseti befizetések) határozhatjuk meg, hanem tetszés szerint bármikor szabadon választhatunk a különböző befektetési eszközalapok között. Ezáltal a terméket mindig az aktuális élethelyzetünkhöz, illetve céljainkhoz igazíthatjuk.

Nagyszerű biztosítás ez azok számára, akik közép- és hosszú távú céljaik eléréséhez szeretnének megfelelő pénzügyi alapot biztosítani. Ilyen célok lehetnek például a nyugdíjcélú megtakarítás, gyermekeink jövőjének biztosítása, de akár egy lakásvásárlás is.

Unit-linked termékeink például az ALPHA és a GYÉMÁNT.

Egy vállalkozás működésének egyik alapját a termelőeszközök jelentik. Ezért nagyon fontos ennek a védelme, és az ezek működéséből származó kockázatok mérséklése. Sokan esnek abba a hibába, hogy nem megfelelően biztosítják azokat a vagyonelemeket, amelyek nélkül megszűnne a vállalkozás. Érdemes figyelni arra, hogy a cég tulajdonát képező termelőeszközöket ne könyv szerinti értéken biztosítsuk, hanem új beszerzési értéken. Szintén hiba lehet az is, ha a vállalat csak az eszközeire köt biztosítást, viszont az azok megsemmisüléséből, illetve leállásából származó veszteségekre (pl. üzemszünet) nem.

 Az Euromester biztosítás, a kis- és középvállalkozások részére kifejlesztett, modul rendszerű biztosításunk speciális többletszolgáltatásokat nyújt  mind a vagyon-, mind a felelősségbiztosítás esetében, amelyek egy részét a piacon egyedülállóan, külön díj felszámítása nélkül biztosítjuk ügyfeleink részére.

All Risks átfogó biztosítási fedezet vállalkozások számára

Milyen többlet előnnyel jár az átfogó védelmet nyújtó (All Risks) vagyonbiztosítási csomag?

A személybiztosításokon belül a biztosítási védelmet megtakarítás nélkül nyújtó szerződéseket kockázati életbiztosításnak nevezzük. A kockázati életbiztosítások a szerződésben rögzített események bekövetkezésekor fizetnek a kedvezményezettnek. 

Azoknak ajánljuk, akiknek a biztosítás megkötésével céljuk, hogy elhalálozásuk esetére gondoskodjanak szeretteikről; a hátramaradottak anyagi nehézségeit enyhítsék; segítsék őket a felmerülő nagyobb kiadásokban, legyen az akár a megszokott életszínvonal fenntartása vagy a temetkezési költségek fedezése. Ezen módozatokban a biztosított elhalálozása esetén a biztosító a biztosítási összeget azonnal kifizeti a kedvezményezettnek.

A kockázati életbiztosítás is tartalmazhat kiegészítő biztosításokat, melyek baleset, betegség esetén a biztosítottnak nyújtanak szolgáltatást. A leggyakoribb kiegészítő biztosítások: baleseti rokkantság; kórházi napi díj; műtéti térítés; TB I-II, illetve TB III. rokkantság esetén egyszeri térítés.

Mint azt az előző évek szomorú statisztikája is mutatja, a természeti katasztrófák kiszámíthatatlanok. A megfelelő biztosítás azonban kompenzálja a károkat.

Magánvagyon biztosítás 

Bástya Max és Ház-tartás lakásbiztosítási termékeink a következő alapfedezetetek nyújtják:

 • tűz, robbanás;
 • villámcsapás;
 • légi jármű lezuhanása;
 • vihar, jégverés, felhőszakadás, hónyomás;
 • ismeretlen üreg beomlása;
 • földrengés, földcsuszamlás;
 • szikla-, kőomlás;
 • árvíz;
 • csőtörés és -repedés, vezetékesvíz-kár;
 • biztosított épülethez tartozó, a telken lévő vezetékek repedése, törése;
 • idegen jármű ütközése;
 • üvegtörés-biztosítás;
 • betöréses lopás, rablás biztosítás ingóságokra.

A Novus Favonius Kft. stratégiai partnere a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. Kollégáink már 1993 óta a SIGNAL IDUNA Biztosító rendkívül piacképes termékeivel szolgálták ki ügyfeleik biztosítási igényeit.

A SIGNAL IDUNA Csoport Németország egyik legnagyobb biztosítási konszernje, amely már 110 éve van jelen a németországi piacon és a 10 legnagyobb biztosítási konszern közé tartozik. A cégcsoport mögött több mint 13 millió biztosított ügyfél és szerződés áll és 2015-ben a bruttó díjbevétel 5,55 milliárd eurót tett ki, amely összeg többszöröse az egész magyar biztosítási piac díjbevételének.

A SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. 1993 óta működik a hazai piacon. Kompozit biztosítóként élet-, baleset-, gépjármű-, lakossági és vállalkozói vagyonbiztosítást kínál ügyfeleinek. Dinamikus fejlődésének köszönhetően díjbevételét tekintve bekerült a 10 legnagyobb hazai biztosító közé. www.signal.hu

Biztosítási tanácsadásuk során kollégáink az ügyfél igényeire koncentrálva állítják össze a megfelelő védelmet nyújtó biztosítási ajánlatot. Célunk, hogy ügyfeleink hosszú távon velünk maradjanak, ill. visszatérjenek hozzánk, ha újabb igényük alakul ki, vagy változtak a körülményeik (pl. bővült a család).

A SIGNAL IDUNA széles termékpalettája lehetőséget ad arra, hogy mindenkinek igényei szerint, modulrendszerben állítsuk össze biztosítási védelmét, legyen szó akár személy-, akár vagyonbiztosításról.

Baleset sajnos bárkit, bárhol, bármikor érhet. Egy balesetre nem lehet felkészülni, és legtöbb esetben a legnagyobb biztonsági óvintézkedések ellenére is megtörténhet. Amit tehetünk: mérsékeljük a balesetet okozó tényezőket, és felkészülünk a minél nagyobb kárenyhítésre. A SIGNAL IDUNA Biztosító által kínált baleset-biztosítási termékek ez utóbbit hivatottak megvalósítani.

Egy baleset bekövetkezése esetén a biztosítás szempontjából az a legfontosabb, hogy az anyagi terhet levegyük a károsult és hozzátartozói válláról, a minél gyorsabb felépülés érdekében.

Biztosítás köthető egyénekre és csoportokra egyaránt. Munkaadók és oktatási intézmények részére igen kedvező díjú csoportos biztosításainkat kínáljuk, melyek fedezetet nyújtanak a munkaidő időtartamára.

Novus Favonius Kft.

Szombathely, Vörösmarty utca 31/A.

Telefon: +36-94-511-170

info@novusfavonius.hu

LOG-IN

–––

Vezérügynök

Biztosításközvetítői nyilvántartási szám: 209060910715

Free Joomla! template by L.THEME