Signal Iduna Vezérügynök

Signal Iduna vezérképviselet

A legismertebb autóbiztosítás a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) Ez a biztosítás – mint a felelősségbiztosítások általában – a károsultaknak térít, tehát a balesetben vétlen félnek nyújt kártérítést. Baleset okozása esetén a károkozó bonus-malus besorolása romlik, azaz többet kell fizetnie a kötelező biztosításért.

A másik nagy autóbiztosítási csoportba a casco tartozik. Ez a biztosítás a szerződő gépkocsijában keletkezett károkat téríti meg, illetve lopás esetén is szolgáltatást nyújt.

A SIGNAL CASCO előnyei az Ön számára:

 • A légkondicionáló berendezést (klímát), és az ún. „aktív biztonsági berendezéseket” nem pótdíjazzuk.

Tehát nem kell az alapdíjon felül felárat fizetnie a klímaberendezésre, a légzsákokra, az ABS berendezésre, a kipörgésgátlóra, a menetstabilizációs vagy fékerőelosztó rendszerrel felszerelt autókra (ezek szériafelszereltségként már a legtöbb autóban megtalálhatóak).

Egy vállalkozás működésének egyik alapját a termelőeszközök jelentik. Ezért nagyon fontos ennek a védelme, és az ezek működéséből származó kockázatok mérséklése. Sokan esnek abba a hibába, hogy nem megfelelően biztosítják azokat a vagyonelemeket, amelyek nélkül megszűnne a vállalkozás. Érdemes figyelni arra, hogy a cég tulajdonát képező termelőeszközöket ne könyv szerinti értéken biztosítsuk, hanem új beszerzési értéken. Szintén hiba lehet az is, ha a vállalat csak az eszközeire köt biztosítást, viszont az azok megsemmisüléséből, illetve leállásából származó veszteségekre (pl. üzemszünet) nem.

 Az Euromester biztosítás, a kis- és középvállalkozások részére kifejlesztett, modul rendszerű biztosításunk speciális többletszolgáltatásokat nyújt  mind a vagyon-, mind a felelősségbiztosítás esetében, amelyek egy részét a piacon egyedülállóan, külön díj felszámítása nélkül biztosítjuk ügyfeleink részére.

All Risks átfogó biztosítási fedezet vállalkozások számára

Milyen többlet előnnyel jár az átfogó védelmet nyújtó (All Risks) vagyonbiztosítási csomag?

Mint azt az előző évek szomorú statisztikája is mutatja, a természeti katasztrófák kiszámíthatatlanok. A megfelelő biztosítás azonban kompenzálja a károkat.

Magánvagyon biztosítás 

Bástya Max és Ház-tartás lakásbiztosítási termékeink a következő alapfedezetetek nyújtják:

 • tűz, robbanás;
 • villámcsapás;
 • légi jármű lezuhanása;
 • vihar, jégverés, felhőszakadás, hónyomás;
 • ismeretlen üreg beomlása;
 • földrengés, földcsuszamlás;
 • szikla-, kőomlás;
 • árvíz;
 • csőtörés és -repedés, vezetékesvíz-kár;
 • biztosított épülethez tartozó, a telken lévő vezetékek repedése, törése;
 • idegen jármű ütközése;
 • üvegtörés-biztosítás;
 • betöréses lopás, rablás biztosítás ingóságokra.

Baleset sajnos bárkit, bárhol, bármikor érhet. Egy balesetre nem lehet felkészülni, és legtöbb esetben a legnagyobb biztonsági óvintézkedések ellenére is megtörténhet. Amit tehetünk: mérsékeljük a balesetet okozó tényezőket, és felkészülünk a minél nagyobb kárenyhítésre. A SIGNAL IDUNA Biztosító által kínált baleset-biztosítási termékek ez utóbbit hivatottak megvalósítani.

Egy baleset bekövetkezése esetén a biztosítás szempontjából az a legfontosabb, hogy az anyagi terhet levegyük a károsult és hozzátartozói válláról, a minél gyorsabb felépülés érdekében.

Biztosítás köthető egyénekre és csoportokra egyaránt. Munkaadók és oktatási intézmények részére igen kedvező díjú csoportos biztosításainkat kínáljuk, melyek fedezetet nyújtanak a munkaidő időtartamára.

Az életbiztosítások legnépszerűbb típusát a befektetési egységekhez kötött, unit-linked biztosítások alkotják. A unit-linked biztosítások esetében az ügyfél maga döntheti el, hogy milyen eszközalapban termeljen hozamot a befizetett pénze. Tehát nagyfokú rugalmasságot és szabadságot biztosít ez a típusú termék, mert nemcsak a fizetés módját (egyszeri vagy folyamatos díjat), a fizetés periódusát (havi, negyedéves, féléves, éves díjfizetés, valamint eseti befizetések) határozhatjuk meg, hanem tetszés szerint bármikor szabadon választhatunk a különböző befektetési eszközalapok között. Ezáltal a terméket mindig az aktuális élethelyzetünkhöz, illetve céljainkhoz igazíthatjuk.

Nagyszerű biztosítás ez azok számára, akik közép- és hosszú távú céljaik eléréséhez szeretnének megfelelő pénzügyi alapot biztosítani. Ilyen célok lehetnek például a nyugdíjcélú megtakarítás, gyermekeink jövőjének biztosítása, de akár egy lakásvásárlás is.

Unit-linked termékeink például az ALPHA és a GYÉMÁNT.

A személybiztosításokon belül a biztosítási védelmet megtakarítás nélkül nyújtó szerződéseket kockázati életbiztosításnak nevezzük. A kockázati életbiztosítások a szerződésben rögzített események bekövetkezésekor fizetnek a kedvezményezettnek. 

Azoknak ajánljuk, akiknek a biztosítás megkötésével céljuk, hogy elhalálozásuk esetére gondoskodjanak szeretteikről; a hátramaradottak anyagi nehézségeit enyhítsék; segítsék őket a felmerülő nagyobb kiadásokban, legyen az akár a megszokott életszínvonal fenntartása vagy a temetkezési költségek fedezése. Ezen módozatokban a biztosított elhalálozása esetén a biztosító a biztosítási összeget azonnal kifizeti a kedvezményezettnek.

A kockázati életbiztosítás is tartalmazhat kiegészítő biztosításokat, melyek baleset, betegség esetén a biztosítottnak nyújtanak szolgáltatást. A leggyakoribb kiegészítő biztosítások: baleseti rokkantság; kórházi napi díj; műtéti térítés; TB I-II, illetve TB III. rokkantság esetén egyszeri térítés.

A Novus Favonius Kft. stratégiai partnere a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. Kollégáink már 1993 óta a SIGNAL IDUNA Biztosító rendkívül piacképes termékeivel szolgálták ki ügyfeleik biztosítási igényeit.

A SIGNAL IDUNA Csoport Németország egyik legnagyobb biztosítási konszernje, amely már 110 éve van jelen a németországi piacon és a 10 legnagyobb biztosítási konszern közé tartozik. A cégcsoport mögött több mint 13 millió biztosított ügyfél és szerződés áll és 2015-ben a bruttó díjbevétel 5,55 milliárd eurót tett ki, amely összeg többszöröse az egész magyar biztosítási piac díjbevételének.

A SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. 1993 óta működik a hazai piacon. Kompozit biztosítóként élet-, baleset-, gépjármű-, lakossági és vállalkozói vagyonbiztosítást kínál ügyfeleinek. Dinamikus fejlődésének köszönhetően díjbevételét tekintve bekerült a 10 legnagyobb hazai biztosító közé. www.signal.hu

Biztosítási tanácsadásuk során kollégáink az ügyfél igényeire koncentrálva állítják össze a megfelelő védelmet nyújtó biztosítási ajánlatot. Célunk, hogy ügyfeleink hosszú távon velünk maradjanak, ill. visszatérjenek hozzánk, ha újabb igényük alakul ki, vagy változtak a körülményeik (pl. bővült a család).

A SIGNAL IDUNA széles termékpalettája lehetőséget ad arra, hogy mindenkinek igényei szerint, modulrendszerben állítsuk össze biztosítási védelmét, legyen szó akár személy-, akár vagyonbiztosításról.

Novus Favonius Kft.

Szombathely, Vörösmarty utca 31/A.

Telefon: +36-94-511-170

info@novusfavonius.hu

LOG-IN

–––

Vezérügynök

Biztosításközvetítői nyilvántartási szám: 209060910715

Free Joomla! template by L.THEME